Voor vragen of ziek meldingen, bel 015-2143274

Knorretje

Welkom bij Knorretje !

jolandaenjoke-knorretje500

Even voorstellen, wij zijn Jolanda en Joke en sinds 1996 hebben wij kinderdagverblijf Knorretje.

Al die jaren werken wij met heel veel plezier aan de ontwikkeling van ons kinderdagverblijf.

Sinds 2022 hebben wij hoofdleidster Melanie in dienst genomen.

Melanie is het eerste aanspreekpunt voor de ouders.

Jolanda zorgt voor alle zaken op financieel  gebied.

Joke zorgt voor de algemene zaken waaronder de planning van de kinderen.

Filosofie

De filosofie van Kinderdagverblijf Knorretje is om in een prettige ongedwongen sfeer de kinderen te verzorgen en op te vangen op een dusdanige wijze dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen.

Ook vinden wij het buiten zijn en de omgang met dieren erg belangrijk in de ontwikkeling van het kind. Ons kinderdagverblijf ligt in een natuurrijke omgeving, waar wij regelmatig te vinden zijn. Daarnaast beschikken wij over kippen, schapen en konijnen waar wij vaak met de kinderen een kijkje nemen, aaien de dieren en helpen met de verzorging zoals voeren.

Ook lopen de konijntjes regelmatig op de groep, kinderen komen al heel jong in aanraking met dieren.

Knorretje geeft veel aandacht aan de individuele ontplooiing en stemt de activiteiten af op de behoeften van het kind. Het is belangrijk dat de ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen overdragen aan de leiding van het kinderdagverblijf. Daarom vindt Knorretje naast de relatie met het kind de relatie met de ouders even belangrijk.

Oudercommissie
Sinds januari 2005 heeft Knorretje een oudercommissie. Download hier  de Algemene informatie oudercommissie.

Wet Kinderopvang
De Wet Kinderopvang stelt een gemeentelijke registratie verplicht. Ons kinderdagverblijf is geregistreerd bij de gemeente Delft. Voor het aanvragen van de tegemoetkoming van de Belastingdienst heeft u een kopie van het registratiebewijs nodig. Ook uw werkgever kan hier naar vragen.

Een kopie van het registratiebewijs wordt u toegezonden zodra u een of meerdere kinderen bij ons heeft ondergebracht. Voor meer informatie over deze registraties kunt u terecht op de sites van de betreffende gemeente.

Copyright 2024 | Kinderdagverblijf voor Delft en Delfgauw Knorretje